1305
post-template-default,single,single-post,postid-1305,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,tribe-no-js,tec-no-tickets-on-recurring,woolentor_current_theme_stockholm,select-theme-ver-9.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-large-gallery-type,qode-single-product-thumbs-below,woolentor-empty-cart,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2481,tribe-theme-stockholm

Észt recenzióíró pályázat

Ha Észtország Skandináviának szigorúan véve nem is része, Északnak feltétlenül az. Recenzióíró pályázatunkra négy kortárs észt könyvről 29 szöveg érkezett, ezek közül messze a legtöbb Anti Saar gyerekkönyvéről, az Így mennek nálunk a dolgokról és Paavo Matsin regényéről, a Gogoldiszkóról szólt. A szoros versenyben a következő recenziókat választotta ki közlésre a szerkesztőség a 2019-es évfolyamba:

 

  1. helyezett: Huber Zoltán
   Paavo Matsin: Gogoldiszkó
  2. helyezett: A. Molnár Katalin
   Anti Saar: Így mennek nálunk a dolgok
  3. helyezett: Nagy Dóra
   Anti Saar: Így mennek nálunk a dolgok

 

Midenkinek nagyon köszönjük a részvételt, és a továbbiakban is várjuk a (nem csak) észt könyvekről írt jó recenziókat! Van miből válogatni.